söndag 16 juni 2013

Kalas, kalas, kalas

Den senaste tiden har vi haft eller varit på många kalas.

Anna var på ett födelsedagskalas hos några klasskompisar. Tillställningen ägde rum i en av pappornas hotell här i Whitefield. Det var nog det mest påkostade 8-årskalas jag varit på och jag undrar hur Annas och Gustavs syn på det här med att bjuda hem kompisar påverkas. Här är iaf några bilder/film. Temat var 1D vilket betyder "one direction" = pojkband.

Länk till video


Närmast kameran är sushin, sedan diverse grönsaker etc, efter det chips. Kockarna lagar till varma mackor efter behag, silverskålarna är diverse varmrätter och längst bort skymtar efterrätterna. Tårtan kom separat. Bakom ryggen på kameramannen (dvs på mig) var baren för både stora och små.

Efter detta praktkalas var det dags för en räcka av "hejdå"-kalas, först för Gustav, sedan Anna och sist resten av familjen. Det var kul att träffa alla med lite tråkigt att syftet var att säga adjö.





Efter dessa kalas var det även avskedskalas på skolan för Simon och Karin. Eftersom jag inte har några kort därifrån får det bli ett kort på entre-biljetten.


Men livet är inte bara kalas, det är även en del belöningar och awards också. Här nedan kan ni se bilden  (på datorn) som gav Gustav en andraplats och 1000 Rs i en skoltävling.


Inte heller Anna gick lottlös; när det var dags att dela ut skolbelöningar (awards) kammade hon hem fyra stycken!



Ann-Sofie och jag gjorde ett försök att gå på en cricket-match men efter att ha väntat i 1 1/2 timme på att regnet skulle upphöra gick vi. En timme senare började matchen...



Vi har även passat på att uppgradera våra cyklar.


Vi hörs!




1 kommentar:

mamma B sa...

Grattis till fina priser! Oj vad jag blir stolt.Nu är det inte många dar kvar innan ni kommer hem till fina Svenska sommaren.
Trevlig Midsommar till er alla.
Kram mormor