fredag 17 maj 2013

Tänder och ben

Den här veckan var lite speciell för Karin.

I tisdags blev hon äntligen av med sin permanenta tandställning efter ett drygt år. Nu skall hon ha en bettskena(?) i ytterligare ett år för att inte tänderna skall vandra tillbaka till sina tidigare platser.



Före                                                     Efter

Kanske inte så lätt att se på dessa foton men i verkligheten blev resultatet jättebra.

I går eftermiddag red hon som vanligt i skolan men tyvärr så började hästen bakom hennes att konstra och sparkas så det slutade med att Karin åkte i marken och bröt bägge benen i vänster underben. Det gjorde naturligtvis jätteont och eftersom det inte fanns någon bra transport/bår var resan till sjukhuset "obekväm" (Karins ord). Väl på sjukhuset blev hon röntgad, fick lite smärtstillande och sedan så fick hon en gipssken/vagga på baksidan av hela benet och under foten. När svullnaden har gått ner så kommer hon få helgips.

Nu ligger hon hemma i sängen och dricker juice och kollar på film. Det gör fortfarande lite ont men mest när hon behöver lämna sängen.

Karin i väntan på gips.

Allt ovanstående gick väldigt fort. Hon trillade av hästen runt halv fyra, en timme senare var hon, skolsyster och en snäll mamma, som var på plats när det hände, på sjukhuset och strax efter kom även jag. Tre timmar senare kunde jag och en nygipsad Karin lämna och börja åka hem (vilket tog en timme i Bangalores trafik).

Nu blir det några lugna dagar för Karin, sängvila med benet högt. Vi får se hur hon mår efter helgen, om det är läge att gå till skolan eller inte.

Vi hörs!













2 kommentarer:

Hans Tue sa...

Hej Karin Ett sånt elände du råkat ut för. Allt ordnar sig säkert men det tar lite tid. farmor och jag känner starkt för dina våndor.
Vi glädjer oss till att få återse er alla och med besök på Vrångö. Vi har fått samma plats nr 5 som förra året. Kramar från Farmor och Farfar

mamma B sa...

Vilka fina tänder mitt i allt elände! Hoppas verkligen Karin tillfrisknar fort så hon slipper invalidkryckorna när hon kommer hem.Många kramar från mormor o Harald spec till olycksfågeln Karin