söndag 11 december 2011

12 år!

I torsdags var det Karins tur!

Samma sång, samma uppvaktning men kanske inte riktigt samma mängd presenter - hon fick en skål med granatäppelkärnor.  (Sedan åkte hon med Ann-Sofie till ett nyöppnat köpcentrum...).



I fredags var det Sports Day för klasserna 0-5 på Indus. Anna gick till final i 80m, 50m och kast med tennisboll och i den sistnämnda grenen plockade hon hem en bronspeng. Men så hade vi gått och kastat en jonglerboll hela vägen till skolbussen samma dag. Bra för Anna men inte för bollen.



Nu är alla proven slut och då kan man se så här nöjd ut.



I lördags var det dags för Simons första Taekwando-tävling. Han stack vid åttatiden på morgonen och vi andra åkte lite senare. Tyvärr fastnade vi i trafiken så vi missade hans två matcher. I vilket fall gick det väldigt bra för honom för han fick guld i sin klass. Då kan man se så här glad ut (medaljen kom senare).



På kvällen passade vi på att klä vår nyköpta gran och barnen tyckte att det var jätteroligt.


Idag har vi kört repris på lussekatts- och pepparkaksbak.

Vi hörs!


3 kommentarer:

mamma B sa...

Grattis till ALLA för fina resultat på olika områden.Nu är Louise på väg. Vi hade nöjet att skjutsa till flyget på söndag morgon.Kramar

Hans Tue sa...

Hej Alla barnen, hej Ann-Sofie 6 Jörgen. Mamma och jag önskar er alla en riktigt GOD Jul och ett Gott Nytt År. Vi saknar e-postadresser till er så vi hälsar på detta sätt och hoppas att ni läser kommentarerna. Vi "skypar" mycket gärna med er men vet inte alltid om det passar så "skypa" gärna oss när vi (jag) är uppkopplad. Kramar från Farmor & Farfar

Lena sa...

Det är jättekul att följa er!
Kusin Lena