måndag 21 november 2011

Bröllop

Idag var vi på bröllop. Det var vår kocks dotter som gifte sig. Eftersom de är kristna så var det i Whitefields katolska kyrka det hela ägde rum. Det var väldigt roligt att vara där men kanske inte så exotiskt. Det gick relativt bra att hänga med även om det mesta var på kannada (det lokala språket här nere).



Dagen till ära hade Ann-Sofie sin nya sari på sig. Även barnen var uppklädda a la Indien.



Efter kyrkan så var det indisk mat i ett stort partytält intill. Bröllopstårtan var vår (vi och Johan, Mia & Wilma som också var med) bröllopspresent.




Både morgonen och kvällen gick i träningens tecken. Jag och Johan var ute och cyklade en timme på den indiska  (halv)landsbyggden på morgonen - första gången som jag tagit fram cykeln, hoppas vi kan få det till en vana. På kvällen spelade vi lite tennis innan vi gick hem och åt middag. Det var skönt att få röra på sig igen. Jag fick nämligen en släng av tyfoid under vår resa till gyllende triangeln och hade hög feber under ca tio dagar, men efter lite antibiotika löste det sig. Även Ann-Sofie blev dålig. Men nu är allt tillbaka till det normala.

Och så har vi ätit upp vår första bananstock.


Vi hörs!

6 kommentarer:

Madeleine Ryberg sa...

Hej på er!
Kul att se att ni passar så bra i Indisk utstyrsel! Riktigt snyggt.

Passar på att säga att det är väldigt underhållande att ta del utav bloggen. Fantastiskt att få "vara med"!

Kram från Madeleine

Hans Tue sa...

Hej på er
Roligt att följa era äventyr. Det är stora variationer. Skönt att ni är återställda från feber.
Hjärtliga (för tidiga) gratulationer till Anna på hennes 7-årsdag. Varma kramar till era alla från Farmor och Farfar.

mamma B sa...

Ohh va fina ni är i Indiska festkläder. Skönt att ni är friska igen och att du börjat cykelträna. Va rädd om dig i hetsiga trafiken. Grattis till Anna snart 7 år. Kramar från mormor.

Lena sa...

Vilket fint kort på hela familjen!
Hoppas att ni får vara friska nu.

Patrik sa...

Fiiiint, men jag hade gärna sett Jörgen i klänning också.

Jörgen: vad har du för mejladress? Vi har börjat planera inför ett besök hos er och jag skulle vilja diskutera en del saker med dig. Du kan väl mejla till mig på larspnilsson@gmail.com?

Hälsningar,

Anonym sa...

ojoj, "en släng av tyfoid" låter ganska allvarligt - skönt att ni är friska igen! stort grattis (i förskott) till Anna också! kramar kusin-Linnea